En komplett guide for visning av en utleieeiendom (2023)

Ser du etter en utleieleilighet? Gratulerer! Å finne et sted å ringe hjem er et spennende eventyr. Og hjemmevisningsprosessen kan være morsom, men du må være klar over fallgruvene.

Det er ingen hemmelighet at leiemarkedet beveger seg raskt og er vanskelig å navigere, spesielt for førstegangsleiere. Eiendommen er etterspurtleien går opp, så du må være i forkant for å ta raske, velinformerte beslutninger.

Før du signerer den stiplede linjen og forplikter deg til en leieavtale, må du sørge for at du er på rett sted.

Derfor har vi satt sammen en praktisk guide for å hjelpe deg gjennom hvert trinn av din boliginspeksjon. Vi har brutt ned prosessen trinn for trinn for å gjøre det enklere for deg å finne drømmeleiligheten din og søke etter den leiligheten med tillit.

Enten du er en førstegangsleier eller en erfaren proff, vil denne guiden hjelpe deg med å se en leilighet effektivt før du bruker dine hardt opptjente penger.

Så ikke begynn å pakke eskervelge møblerLes imidlertid denne veiledningen for å finne det perfekte stedet.

Forberedelse er nøkkelen før du ser på en leilighet

Du har spart, ansett enBudsjettog opprettet Pinterestbrett. Det er endelig på tide å se noen leiligheter. Jada, du kan få en følelse av et sted gjennom bilder eller virtuelle omvisninger, men ingenting slår en forhåndsvisning personlig. Ingen iscenesatte bilder vil gi deg den følelsen.

Først trenger du en plan! Uten en kan du ikke fordype deg helt i det langsiktige engasjementet. Det er lett å la seg rive med når du leter etter den perfekte blokken og dagdrømmer om hvordan du skal sette stempelet ditt på den. Før du signerer den stiplede linjen, er forberedelse nøkkelen. Dette vil spare deg for tid, penger og hodepine i det lange løp og hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger. Derfor har vi utarbeidet en praktisk sjekkliste for deg.

hva du skal drikke

investere i enBlocSkriv ned ideer og gi en liste med spørsmål til eieren under showet ellereiendomsmeglere,slik at du ikke blir fanget i tide. Hvem vet, kanskje notatene hans vil hjelpe med forhandlingen. første leie.

pakke dintelefon oKamera å ta bilder av hver leilighet. Avtalene blir slått sammen til én hvis du ser flere på en dag og du kan glemme detaljene.

Et målebånd er et uunnværlig verktøy. Det er veldig nyttig å sjekke dimensjonene til rommet for møblene slik at du kan visualisere hvordan du setter rommet sammen.

Og ta med ID-en din i tilfelle noen eiere eller agenter ber om å se den før du ser den.


Spørsmål du bør stille deg selv når du ser på en leilighet

Eiendomsforvaltning asKyprosmiRealTde er kjent med spørsmål fra potensielle leietakere. Spør om leiepriser og tjenester, depositum, leievilkår, kjæledyrpolitikk eller parkering. Uansett hva du prioriterer, er ingen problemer for store eller for små. Dette vil være ditt hjem i lang tid, så vær forberedt og spør!

Hva du skal ha på deg når du leter etter leilighet

Det er ikke et moteshow, men hvis du har bestilt noen få show på en dag (helger er gode for dette), bruk komfortable klær og sko. Å være på veien hele dagen kan være en slitsom prosess. Dine stakkars føtter vil takke deg. Og sørg for at du har vann og snacks for å holde energien og godt humør oppe.


Tips for å finne leilighet

Ligg et skritt foran ved å undersøke boligerFørå se på henne Les anmeldelser fra nåværende leietakere, finn ut om kriminalitet i nabolaget, kvaliteten på skolene, transport og fasiliteter.

du kan prøve Mietsuch-applikasjonerogZilowmitrulia for å søke etter leiligheter og finne beregnede leiepriser. Og hvorfor ikke utforske andre utleiefirmaer eller apper påpålitelig pilot?

Å leie en leilighet er en stor beslutning. Følg disse enkle trinnene for å sikre at du får mest mulig ut av boliginspeksjonen. Gjør din research og still mange spørsmål for å sikre ditt perfekte hjem.

mens du ser på

Gjør deg klar til å kanalisere din indre detektiv. Det er på tide å inspisere ditt potensielle hjem!

Vereiendommer til leieliker innListe over leilighetermimackenzie smithi løpet av dagen når feilene er mest tydelige. Spill et spill leilighetsbingo mens du sjekker ut hva du må ha og deal-breakers mens du besøker anlegget.

For å komme i gang har vi satt sammen en rom-for-rom-sjekkliste over ting du bør huske på når du ser på leiligheten din, slik at du beholder den.eiendomsrådgiverliste seg:

Til

 • Er det sprekker, strukturelle problemer eller vannskader på utsiden av bygningen?

 • Er uteområdet rent og fellesarealene godt vedlikeholdt?

 • Er det sikkerhetslys ute og porttelefoner?

 • Hvis du har en hage, er det nok plass tilUtendørsmøbler?

 • Er det nok parkeringsplass?

Cocina

 • de erKokekar Rent og i god stand?

 • Undersøk skap og benkeplater for tegn på slitasje. Åpnes skuffene riktig? Er det nok lagringsplass?

 • Har kranene godt vanntrykk? Er det tegn til lekkasjer?

 • det er plass til enbord og stolerhvis du har dem

 • Oppbevaringsplass har plass til alle dineKokekar?

 • Er det sikkerhetstiltak? Slik som røykvarslere, brannslukningsapparater og karbonmonoksiddetektorer.

baderom

 • Har vaskene, dusjene og badekarene optimalt vanntrykk? Er de funksjonelle og i god stand?

 • Er badet funksjonelt og har det spyling?

 • det er nokhyller og skapfor hygieneartikler? Hvis ikke, er det plass til å legge til din egen?

 • Kan du oppdage noen tegn på fuktighet, mugg eller lekkasjer?

 • det er nokSlå på?

habitat

 • Er det nok naturlig lys?

 • Enten det er teppe, tre eller vinyl, sjekk det utpiso for skade

 • Passer møblene dine?

 • Sjekk tilstanden til vegger, gulv og tak for sprekker

 • Er vinduene og dørene lukket? Åpnes og lukkes de riktig?

soverom

 • bli dinsoveromsmøblerPasser den i rommet?

 • Er det nok naturlig lys?

 • Hvordan er støynivåene? kan du få en?avslappende søvn?

 • Har de innebygde garderobene nok hyller og tørkestativ?

 • Er det nok stikkontakter for nattlamper?

Som regel

 • Test alle plugger og lysbrytere. Hvor mange er det og virker de trygge?

 • Kan du se noen tegn påskadedyr eller angrep?

 • Er møblene bra i hele leiligheten?

 • Føles nabolaget og hjemmet trygt?

 • Hvordan går det med naboene? Spør nåværende leietakereforlate agentfor dine kommentarer.

 • Sjekk temperaturregulering av varme- og klimaanlegg.

 • Er det nok lagringsplass til alle dine eiendeler?

Ikke skynd deg å sjekke leiligheten for skader eller mulige problemer for å unngå ubehagelige overraskelser på flyttedagen. Ikke vær redd for å spørre eieren ellerforlate agentogfaroSpørsmål om leiligheten, komplekset eller nabolaget mens du er der.


etter forhåndsvisning

Nå som du er ett skritt nærmere drømmeutleien, kan du velge de beste leilighetene. Det kan være en favoritt, men i dagens konkurranse er det bedre å ha en backup Market døde.

Eiendommen du velger bør passe til din livsstil og langsiktige planer, så du må veie fordeler og ulemper. Dekker utstyret dine behov? Er det gode transportforbindelser for å komme seg til jobb? Føles området trygt? Er fellesområdene og gatene støyende? Still deg selv alle de vanskelige spørsmålene for å være sikker på at du er fornøyd med valget ditt.

NEItøye utøkonomisk. Sammenlign leieprisen med leiligheter i samme område for å se om det er en rettferdig pris. Leiepriser kan øke hvert år, forhandle deretter for å få den beste avtalen.

Før du tar din endelige avgjørelse, ikke overse eventuelle skavanker i siste øyeblikk. Ta kontakt med eier ellerImmobilienagenturfor å avklare enhver tvil eller tvetydighet ved visualiseringen. Og trenger du en klangbunn, få tilbakemeldinger fra venner eller familie som kan gi deg nye perspektiver.

glad leilighetsjakt

Og der har du det: din trinnvise veiledning for å se en leilighet til leie. Følg disse enkle tipsene, og du vil føle deg trygg på å ta fatt på leilighetssøket.

Trustpilot er tilgjengeligressursrikdomfor å veilede deg gjennom hvert trinn i leieprosessen, frautleie av møblertilsenere i sjekklistenSog alt du trenger å vitepensjonsforsikring.

Nå er det på tide å begynne å lete. Lykke til, ha det gøy og god husjakt!

Trustpilot er en anmeldelsesplattform åpen for alle. Selskapene og profilsidene nevnt i denne artikkelen er kun gitt til informasjonsformål og støtter, støtter eller representerer ikke Trustpilots synspunkter. Trustpilot-selskaper knyttet til dette innlegget forventes å overholdeTrustpilots retningslinjer, men samsvaret er ikke verifisert.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 09/10/2023

Views: 6339

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.